Artistic entrepreneurship

Jeg har været ude og svinge hatten og nydt livet til et par festivaler. Masser af fede forestillinger og møder med kollegaer under CPH Stage samt lancering af UPgrade International, som jeg har arbejdet på et par måneder. Derefter lige over til Folkemøde på Bornholm og møder med en del andre slags mennesker og virkelig hyggeligt samvær på Bornholm – vi havde en flok virkelig skønne mennesker boende på BIRCA. Hvis du kender bare lidt til mig vil du vide, at begge steder har jeg været i mit es 🙂 – sammen med andre mennesker, i dialog omkring de ting der optager mig.

 

Jeg er stadig på mit smukke BIRCA på Bornholm – men nu en hel uge alene. Og det er en anelse sært… men jeg får jo virkelig lavet noget tilgengæld. Nogle perioder er til sjov og netværk, andre til at få lavet noget og rykke på den mere konstruktive måde. Mit foråret har været flittigt, og der er blevet produceret – nu skal det også ud i verden.

 

Jeg har netop holdt et webinar med Honne Dohrmann om dans, danseinstitutioner og hvordan man fornyer, udvikler og samarbejder – optagelsen kan du se her.

 

Honne kommer til BIRCA til september, hvor han er gæstelærer på det første Artistic Entrepreneurship kursus. Det er et forløb jeg har udviklet sammen med min nye samarbejdspartner Sofie Haag. Hende har jeg præsenteret før – men du kan læse om hende her.  Flere har efterspurgt et fysisk kursus med udgangspunkt i de redskaber jeg bruger – og nu gør jeg det så – sammen med folk der kan supplere mine kompetencer – så du virkelig får en fuld pakke. Og det er kombineret med et mentorship forløb på 5 mdr. Det er alt det jeg ved virker samlet på en gang – så jeg håber du bliver virkelig nysgerrig :). Du kan booke en lille session og få en gratis Wealth Dynamic test samtidig, hvor vi kan tale om hvorvidt det er noget for dig – book tid her. Her er link til information om det skønne program. Bemærk at der er et Early Bird tilbud inden 1/7 – og faktisk er der kun 6 pladser tilbage på kurset.

 

Mit samarbejde med Sofie fik mig til at sige ja til at lave en digital redskabskasse til at arbejde internationalt for Udviklingsplatformen. Kassen med navnet UPgrade International blev lanceret under CPH Stage – og jeg er virkelig stolt af det arbejde vi har lavet. Fokus for mig har været at skabe noget brugbart materiale – for både nye i feltet, men også de mere garvede – og derfor er det læringsbetonet gennem en række spændende arbejdsbøger, hvor Sofie og jeg har samlet al vores læring og de bedste tips og tricks – det er så koblet med introducerende videoer, sektioner med informationer om de fleste ting omkring det internationale marked samt casevideo fra danske scenekunstnere. Jeg vil virkelig opfordrer til at gå ind og se på det – du finder det her – og jeg har delt den første video i serien nedenfor. Jeg er super spændt på, hvad du siger til det, om det kan bruges – så kom endelig med feedback.

 

 

Jeg vil fremover tage udgangspunkt i dette materiale i mine forløb, og det vil danne baggrund for vores Artistic Entrepreneurship kursus i september. Hvis du booker en lille session med mig, kan du samtidig lave første workbook om din strategi og jeg vil give feedback på den.