EFTERÅR MED KULTUR, COACHING OG FLYTNING

Det blæser udenfor her på BIRCA og vi har måtte tænde op i brændeovnen, et tegn på at sæsonen går på held. MEN… inden det sker, har vi lige et helt lille kulturuge program vi skal have afviklet – og jeg er super stolt over hvor meget det bliver til i år


Først starter vi på søndag 13/9 med et fint lille program med i alt 5 unge/nye kunstnere: 3 gange Island Connect work-in-progress med grupperne Jokers Dinner fra Danmark, Creo dance Company fra Grækenland og kroatisk Soundspiel, Antoinette Helbing (foto nedenfor) og Manon Duquesnay (foto ovenfor). Ung international scenekunst – det er jo slet ikke givet længere, at vi kan vise den slags.

Men jeg og BIRCA har også en finger med i to andre kulturuge events. Ilon Lodewijks viser sin installations performance Ting i Gudhjem – et projekt hun bl.a. har udviklet under et gratis corona residency ophold her i foråret – og jeg var så vild med det, at jeg fik lokket Kulturugen til at vise det. Dernæst slutter vi af med Kulturreaktoren – et stort klimaprojekt af Kunstpartiet, der skal rundt i Klemensker og Rønne for at slutte af på Lykkelund Gedemejeri, hvor  Christian Gade Bjerrum i sit alter ego DON CHRI-HOT møder det lokale æsel. Projektet besøger i alt 7 øer i Danmark


I kan læse lidt mere om det hele her.

Med efteråret er coronaen også begyndt at snige sig rundt igen. Jeg har derfor måtte tage den beslutning at aflyse septembers Artistic Entrepreneurship kursus – det er bare ikke tid til at samle en gruppe internationale scenekunst folk. Men, men der er andet i gære…

1) Jeg opretter en ny international mastermind fra 1/10. De af jer der har været med før får det billigere – for nye skal man lige igennem min mini service først med 2 start sessioner. Der har været efterspørgsel, da jeg ikke lavede et i foråret – så nu er chancen der igen. Vi kører over 5 mdr. – og jeg er ved din side hele vejen og guider dig på en holdbar vej i dit professionelle liv. Læs mere om dette forløb her. Der er kun plads til 8, for at jeg virkelig kan fordybe mig i hver af jer.

2) Der er også den mulighed at hoppe på Sofie Marins online Arts Dynamic Entrepreneur Mastermind, hvor jeg er inde ind imellem med online sessions. Sofie er knalddygtig (ellers ville jeg jo ikke have hende med som co-underviser på mine egne hold), og hun er ved at skabe en super fin dynamisk international gruppe med folk fra flere kunstgenre. De to forløb (hendes og mit) supplerer faktisk hinanden rigtig godt. Man kan lave et abonnement per måned for 37 $ – det bestiller du her – eller betale for et helt år for samlet 397 $ – det bestilles her. Der er to månedlige møder og der kommer hver måned en spændende masterklasse – i august var det om Clarity og netop i dag kommer den nye om Money, money, money (hun er jo svensk). Kæmpe anbefaling herfra – og det er nu her i begyndelsen man skal med og kan få personlig guidning fra Sofie, som virkelig kan noget om markedsføring og business.

3) Min mini service – ja den er rigtig mange glade for. Faktisk har jeg aldrig lavet så mange af dem som nu. Der er mange der har brug for lidt mere klarhed over hvor de er og hvor de skal hen. Det er 3 sessions og den koster kun 2500 kr. plus moms – læs om den her.

Dette efteråret også bringer er en flytning. Min søde mand og jeg har besluttet at det er tid til forandringer. Vi har brugt 22 år i vores dejlige rækkehus i Sorgenfri med fokus på vores familie. Nu er vi kun os to tilbage og vi vil ud på eventyr. Så vi har super hurtigt fået solgt vores hus og købt en andelslejlighed på Holmen. Så fra 12/10 har jeg adresse i byen igen – og jeg får mit eget lækre kontor, hvor jeg fremover vil kunne lave coaching – så der glæder jeg mig til at byde jer velkomne!

Ja også bringer efteråret også en start på min plads i IETMs advisory board – jeg glæder mig til at bidrage til den organisation jeg selv har haft så meget glæde af. Det er tid til at give tilbage.

Jeg håber efteråret bringer gode ting din vej!

Kærligst
Susanne

Antoinette Helbing in The Laughter Game