JA, JEG ER TILBAGE….

Men det kneb lidt med at komme retur. Det var en kæmpe oplevelse at være i Australien – masser af smuk natur, masser af god kunst, dybe venskaber og en masse god vin og mad. Og så skinnede solen og sandalerne var fremme. Der var højt til loftet, plads til drømmene og det er sgu inspirerende.

 

 

Og nu hvor jetlacken også er ved at lægge sig – hold op det er en lang rejse, og 10 timers forskel er svær at omstille – så er jeg tilbage i arbejdstøjet med inspiration og glæde. Og lyset er ved at komme tilbage herhjemme – så alt er godt.

 

Jeg har styrket mit australske netværk betragteligt, og jeg fik set nogle skønne forestillinger på Sydney Festivalen (så det var ikke kun ferie) – og kunne godt tænke mig at arbejde mere med at få skabt netværk mellem Danmark og Australien – i residencies, med forestillinger, fælles projekter etc. I første omgang arbejder jeg videre med den skønne Meaninglessness forestilling, hvor jeg brugte tiden i Melbourne til at mødes med Susan Cohn og David Pledger for at planlægge vores kommende Australiens premiere og efterårets turne i Danmark (hvor den er optaget i Turnenetværket).

 

 

Undervejs i Australien måtte jeg lige tage mig af dels Island Connect projektet og annoncere nogle vindere, men også lægge sidste hånd på det åbne call på Contact Zones projektet. Jeg er superglad for at være med i dette projekt – og især for at det kan give nogle muligheder for danske scenekunstnere til at blive forbundet med nogle anderledes festivaler i udlandet – så hvis du er under 35 år og arbejder i det felt (eller kender nogle) – så tjek lige dette ud her. Deadline er allerede på mandag!

 

For mig drejer det sig lige nu om at komme i gang igen med det jeg elsker allermest: at coache scenekunstnere til at få udfoldet det store potentiale der ligger indeni og omkring dem. Jeg starter i næste uge op med en ny mentorship gruppe – så hvis du trænger til et spark, trænger til at få nye vidder og højere til loftet – ja så er det nu du kan hoppe med. Se mere her.

 

Ja så går vi selvfølgelig også i gang med Sorgenfri Teaterforening igen – 5 skønne forestillinger venter forude:

 

EN SOM HED af dadadans. Et enkeltmandscirkus med Bo Madvig om ensomme mennesker, der rummer 5 fysiske monologer. Torsdag 7/2 kl. 19.30 på Stadsbiblioteket.

TØRSKOET af Du Milde Himmel. En aktuel komedie om udflytning af statslige arbejdspladser. Søndag 24/2 kl. 15 på Lindegaarden.

FEAR af Black Box Dance Company. En danseforestilling for de unge og deres voksne. Torsdag 14/3 kl. 19.30 på Stadsbiblioteket.

MIN ODYSSE af Asterions Hus. En nutidig kvindelig og meget fysisk tolkning af den gamle historie. Søndag 24/3 kl. 15 på Lindegaarden.

HUSKER DU? af Teatergrad. En smuk poetisk forestilling om demens – for ramte og pårørende og alle andre. Søndag 28/4 kl. 15 på Lindegaarden.

 

Se mere om forestillingerne her og kom endelig et smut forbi.

 

Spred lys og forår omkring dig!

 

Kærligst
Susanne