Passionstesten

 

 

Passionstesten er et S-Y-S-T-E-M (Save Yourself Time, Energy and Money), som er udviklet af Janet Bray Attwood og Chris Attwood, forfattere af NY Times bestselleren, The Passion Test: The Effortless Path to Discovering Your Life Purpose. Processen giver dig værktøjer til at opdage dine top 5 passioner, og til at leve dit liv i overensstemmelse med dem, så dit livsformål og din retning i livet bliver klart. Det handler om at identificere, virkeliggøre og endda gøre det muligt at tjene penge på de ting, du gerne vil mest af i dit liv. Passionstesten giver dig svaret på, hvad DIT ideelle liv er – det liv, som giver dig glæde, kærlighed og energi og får dit hjerte til at banke og dit blod til at bruse.

 

Janet og Chris Attwood har brugt mere end 30 år på at afdække, hvad der skal til for at indfri og leve et succesfuldt og lykkeligt liv. De udsøgte sig mennesker der udlevede deres liv max, ved at manifestere deres drømme og skabe, hvad der skulle til for at gøre deres liv meningsfulde. Alle dem de interviewede var enige om, at deres succes var bygget på evnen til at identificere og følge deres passioner. Ideen om at udleve sine passioner er ikke ny, men Janet og Chris udviklede et SYSTEM som alle let kan lære. Passionstesten introducerer dig også til en række værktøjer og løsninger på at fjerne de hæmmende overbevisninger og historier, som forhindre mange af os i at leve det liv, vi drømmer om og er skabt til at leve.

 

Passionstesten er utrolig let tilgængelig og nem at forstå, og Passionstesten kan skabe de mest utrolige og gennemgribende forandringer i dit liv. Vi lærer forskelligt, derfor er Passionstesten lavet sådan, at ALLE, som vil tage de første skridt på vejen mod frihed, glæde og personlig gennemslagskraft kan være med. Og Janet og Chris har udviklet forskellige resurser, der kan bruges i processen:

 

Janet Bray & Chris Attwood’s NY Times Bestseller, The Passion Test: The Effortless Path to Discovering Your Life Purpose, en selvudviklings bog der tager dig gennem den komplette Passion Test proces.

 

De har uddannet og trænet facilitatorer som undertegnede, der er certificeret til at undervise i Passiontesten gennem1-til-1 konsultationer eller 3-timers workshops.

 

“Your Passion Plan”, et online interaktivt kursus, der tager dig gennem processen trin-for-trin i dit eget tempo gennem brug af arbejdsbøger, videoer, en personlig mentoring session og meget mere. Link her.

 

Løbende facilitatortræning rundt i verden for de, der ønsker en dybere personlig udvikling eller at skabe en levevej af deres passioner gennem at blive certificeret til at facilitere passionstesten for andre.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om denne livsforandrende proces, ønsker at købe bogen eller indrullere dig i nogle af de programmer, der udbydes, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg deler gerne informationer om dette transformerende arbejde.

 

Start i dag med at leve et passioneret liv. Det har forandret mit liv på måder, jeg ikke troede muligt, hver eneste øjeblik, hver dag.

 

Jeg tilbyder selv løbende Passiontest Workshops – se under menu hvornår den næste er – pris 500 kr. Desuden tilbyder jeg 1:1 sessioner for at hjælpe dig med at blive helt klar på dine passioner – prisen er 2000 kr. plus transport for 2 sessioner af 1-1,5 time eller 1 session af 3 timers varighed.

 

Du kan læse mere om The Passion Test på det amerikanske site her