PASSION & PERFORMANCE STRATEGI SERVICE

 

Vil I gerne skabe klarhed på jeres visioner og den vej I skal følge for at få succes som teater eller anden mindre organisation? Her er forløbet der hjælper jer!

 

Strategi Service er et grunddigt startforløb for mindre organisationer, hvor I får fastlagt jeres visioner, får en handlingsplan udarbejdet, får fastlagt hvem I skal dyrke relationer med og får gennemgået jeres kommunikationsplan.

 

I får en skriftlig handlingsplan og grundtekster om kompagniet udarbejdet, samt en masse ideer til hvordan I skal arbejde videre. I bliver desuden repræsenteret på min website.

 

Forløbet består af 4 sessioner af 4 timer fordelt over 1 mdr., og det er målrettet den kunstneriske/administrative ledelse – organisationens ledelsesgruppe.

 

Detaljer

Før vi mødes vil I blive bedt om at tage passiontesten og Wealth Dynamics testen online. Disse danner baggrund for en analyse af jeres situation og en gennemgang af jeres personlige passioner og talenter – så I lærer hinanden bedre at kende og ved mere om, hvorfor I tænker og handler forskelligt, og hvor I har et fælles drive.

 

På baggrund af dette arbejde laves en vision for teatret – hvor er det I gerne vil hen, hvad er kernen i jeres arbejde? Dernæst går vi i gang med arbejdet omkring, hvordan I kommer derhen – med visionen klar ved siden – vi bruger bl.a. en SWOT analyse og andre redskaber til at afklare:

 

  • Hvordan skal jeres organisation se ud, har I de nødvendige kompetencer eller skal I skaffe dem ind, skal I ansætte eller outsource, hvordan arbejder i bedst? Hvordan integrerer I bestyrelsen?
  • Hvilke aktiviteter skal I sætte i gang – i hvilken tidsplan. Kunstnerisk og administrativt.
  • Hvem er jeres interessenter – vi laver en mapping. Hvem skal I skabe partnerskaber med?
  • Hvordan kommunikere I overordnet med jeres interessenter/publikum? Gennemgang af jeres kommunikation og materiale om jer selv (web, digitalt, print) – hvad er det for en historie I skal fortælle? Hvordan kan I arbejde videre?
  • Hvordan laver I ansøgninger, opbygger jeres internationale netværk, sælger jeres forestillinger, når jeres publikum?

 

Pris 12.000 kr. ex moms – inkl. kørsel indenfor Københavns området og materialer herunder Passionstesten og Wealth Dynamics test.

 

I får adgang til Passion & Performance Guld service – en kontinuerlig rådgivningsfunktion fra Danig Scenekunst Service, der kan tilkøbes efter et strategiforløb for 5000 kr. pr. måned. Ønskes Guld Service lige efter et strategi forløb, kan det købes samlet for 37500 kr. for forløb samt 6 mdr. opsamling.

 

Læs Glimts grundige gennemgang af hele forløbet her

 

Her er hvad andre har sagt om forløbet:

 

Esther Wrobel, Sparrow Dance

Susanne Danig er en inspirerende og motiverende kraft. Som producent og kulturel entusiast hun har evnen til klart at se et kunstnerisk potentiale, og hun er ikke bange for at udstikke planer og tage chancer. Hun giver mod og tryghed til at gå i gang med nye projekter og påtage sig udfordringerne i det kommende arbejde. Hun har et stort overblik, optimisme og en stor erfaring; hvilket er præcist, hvad en kunstner har brug for til at understøtte den kunstneriske proces.

 

Israel Aloni, lLDance, Sverige

Arbejdet med Susanne hjalp os kolossalt til at anerkende det fulde potentiale af vores ressourcer, ekspertise og vores omfattende netværk med henblik på at maksimere kreativitet, produktivitet og levetiden af vores kunstneriske arbejde.

 

Paolo Nani

Det er fantastik som Susanne forstår den kunstneriske vision, og hvordan hun har fået synliggjort for os hvor vigtigt strategiarbejde er.

 

Lars Gregersen/GLIMT

1000 tak for det hele. Det har virkelig sat gang i gode ting, og givet et meget brugbart perspektiv på alting!