workshops, foredrag og seminarer

 

Viden om scenekunst, det personlige lederskab og kunstnerisk entreprenørskab

 

Jeg elsker at dele ud af min viden om scenekunst, personligt lederskab og entreprenørskab, og jeg elsker at inspirere andre til at skabe transformation. Giv mig en platform, og vi skaber et format der passer.

 

Jeg har et foredrag om Det personlige lederskab, med fokus på at forstå hvem vi er, hvad vi brænder og hvordan vi holder os skarpe for at få et klart budskab, der når ud i verden. 1 times overblik over tænkning og redskaber eller en 3 timers workshop med uddybning og brug af bl.a. passionstesten.

 

Jeg er også klar med en Wealth Dynamic workshop for mindre organisationer, fokuseret på at forstå det team de ansatte er – hvor de enkelte forcer er og hvordan de spiller sammen så organisationen/teatret kører optimalt.  Læs mere her

 

På det seneste har jeg studeret kunstnerisk entreprenørskab, og det holder jeg også gerne foredrag om.

 

Jeg laver også workshops og foredrag om det at arbejde internationalt med scenekunst – jeg elsker når det bliver konkret og brugbart. Og jeg har holdt foredrag om nye festivalformater.

 

Efter at jeg har overtaget BIRCA på Bornholm, laver jeg også kurser derovre – både Yoga retreats and større program med fokus på kunstnerisk entreprenørskab og international salg af scenekunst – se mere om det her

 

Endelig har jeg stor erfaring med at kuratere og organisere seminarer for andre – bla. for Waves Festivalen, Den Danske Scenekunstskole/Efteruddannelsen og Udviklingsplatformen for scenekunst.